Zaken Vrienden Soest
Promoties

Verjaardagsfeestje Stayokay

Beste Zakenvrienden,

Dit jaar bestaat Stayokay 90 jaar. Ter gelegenheid van onze verjaardag organiseren we op zaterdag 13 juli de ‘De Mengtafel’. Een heel gezellig verjaardagsfeestje dat je niet wilt missen!

Waarom de Mengtafel? Omdat bij ons al 90 jaar lang, zowel in onze vroegere NJHC-jeugdherbergen als in de hostels van nu, gasten gemakkelijk mengen! Al 90 jaar ontvangen we gasten die graag nieuwe mensen ontmoeten en samen een onvergetelijke tijd beleven.

EEN BIJZONDERE AVOND!

De Mengtafel: een avond waar je naast bekenden ook nieuwe mensen (uit de buurt) ontmoet en boeiende gesprekken voert aan lange tafels met heerlijk eten en drinken.

We organiseren deze avond bij 10 verschillende Stayokay hostels in het land. Op zaterdag 13 juli doen we dat in Soest. Je geniet van een heerlijk welkomstdrankje, een verrassend 3-gangendiner, fijne muziek, entertainment en de leukste gesprekken. Het diner wordt op Bourgondische wijze gepresenteerd in schalen op tafel. Ook is er voor ieder wat wils, dus het wordt genieten voor zowel vegetariërs als carnivoren. Schuif aan en laat je verrassen.

BUITEN AAN TAFEL

De Mengtafel vindt plaats in op het gazon naast de Villa. Zo kunnen we genieten van de zwoele zomeravond. Neem voor de zekerheid wel iets warms mee! Mocht het regenen of slecht weer zijn, dan verkassen we uiteraard naar binnen.

SCHUIVEN JULLIE AAN?

We zouden het top vinden als de Zakenvrienden met hun partners samen met ons, onze verjaardag komt vieren. Een kaartje om aan te schuiven bij het 3-gangen diner kost slechts € 18,50 en daarvan gaat ook een bedrag naar ons Stay4all fonds. Dit fonds verzorgt schoolkampen voor kinderen van ouders die dat niet kunnen betalen.

Er gaan 60 entreetickets in de verkoop en we hebben nog geen promotie gemaakt voor deze avond, Zakenvrienden kunnen nu als eerste tickets reserveren. Dat kan via deze website; https://www.stayokay.com/nl/90-jaar/mengtafel

Heb je nog geen plannen voor zaterdagavond 13 juli en heb je zin in een ánder verjaardagsfeest, wacht dan niet te lang met het bestellen van de tickets.

Groeten en tot ziens aan de Bosstraat 16,

Anne Breemer

Gerelateerde berichten