6.4 C
Soest
8 februari 2023
Zaken Vrienden Soest
Promoties

VakantieXperts Hagen beste Reisbureau van Utrecht

Eén van onze leden is Marieke Hagen, al ruim 26 jaar gevestigd met haar reisbureau in Soest. Met haar team deed ze mee aan de verkiezing Reisbureau van het jaar 2019.

De verkiezing heeft verschillende ronden gekend. In de eerste ronde moesten de reisbureaus een geanonimiseerd reisvoorstel met de klant-communicatie indienen. In de tweede ronde werd de deelnemers gevraagd een vragenlijst in te vullen. Hierna gingen de reisbureaus aan de slag met een marketingcase. Verder zijn er diverse mystery-shoppers op bezoek geweest voor een reisadvies. Tijdens een bloedstollende Battle bij Hotel Sofitel Legend the Grand in Amsterdam kregen de reisbureaus een uur om een case uit te werken, welke zij vervolgens in een elevator pitch aan de jury moesten presenteren. In ronde 5 kregen de reisbureaus bezoek van een mystery shopper. In de laatste ronde van de verkiezing kregen de twee beste reisbureaus van de provincie bezoek van enkele juryleden, waarbij een kritische blik op de kandidaten werd gelegd. Op basis van de resultaten uit alle ronden zijn de winnaars uit de bus gekomen.

Local hero en kwaliteitsverbetering

Vakblad TravMagazine, onderdeel van TRAVel Media, heeft maandagavond 13 mei 2019 tijdens een feestelijke gala-avond in het Van der Valk Hotel te Houten de Provinciale Winnaars van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2019 bekend gemaakt. VakantieXperts Hagen te Soest is uitgeroepen tot Provinciaal Winnaar van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2019 en mag zich profileren als beste reisbureau van de provincie Utrecht. De conclusie van de jury: het team van VakantieXperts Hagen is een local hero in alle opzichten. De medewerksters zijn enorm gedreven, zeer ervaren en erg enthousiast en worden gekend door de klant. De verkiezing Reisbureau van het Jaar is een initiatief van vakblad TravMagazine. De verkiezing, die sinds eind jaren 90 bestaat, wordt jaarlijks georganiseerd en loopt van september tot en met mei. De verkiezing heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering.

Ons geheim?

Komen er nog wel klanten bij en reisbureau is een vraag die vaak gesteld wordt. Nou en of ! Al gaat er wel steeds meer per telefoon en mail, maar gelukkig zijn wij er druk mee ! Er wordt veel gereisd door Soesters, maar er komen ook veel klanten van buiten Soest, door mond tot mond reclame zelfs uit het hele land. Wij bieden steeds meer actieve vakanties aan, zoals rondreizen, safari’s, fietsrondreizen, cruises en wij stellen veel vakanties op maat samen. Daarbij geven wij veelal advies uit eigen ervaring. Alle medewerksters gaan regelmatig op reis om nieuwe bestemmingen en accommodaties te ontdekken. Wij willen de klant graag leren kennen in een persoonlijk gesprek om vervolgens met veel enthousiasme en reis samen te stellen die de wensen van de klant overtreft. Dat is onze passie en dat wordt gewaardeerd ! En klanten vinden het heel fijn om bij calamiteiten een aanspreekpunt te hebben en terug te kunnen vallen op een vertrouwd adres. In bepaalde situaties snel handelen en het juiste advies geven voorkomt veel stress bij de klant. Zo doen wij dat, elke dag weer !

Heeft u plannen voor welke reis dan ook, u bent van harte welkom bij VakantieXperts Hagen op de Soesterbergsestraat 61/1 in Soest !
Wij delen onze feestvreugde met onze klanten, die bij nieuwe boekingen t/m 15 juni een aardbeienslof ontvangen.

Met reislustige groet,

Marieke Hagen

Gerelateerde berichten