0.3 C
Soest
8 februari 2023
Zaken Vrienden Soest
Promoties

Kies je zorgverzekering met hulp van deze tips van Rob de Peuter

Vanaf deze week vliegen de zorgalerts en premie-updates van vergelijkingswebsites je waarschijnlijk om de oren, want sinds 12 november zijn de zorgpremies van alle verzekeraars bekend. Vergelijken is goed en belangrijk om de beste keuze voor jou en je gezin te maken – maar alleen als je op de juiste dingen let! In dit bericht een paar tips van Rob de Peuter, lid van Zaken Vrienden Soest.

“Vergelijk de ingrediënten, niet de verpakking”

Door: Rob de Peuter, verzekeringsexpert bij Lancyr Deelen

Zorgverzekering SoestSinds we in Nederland met zijn allen elk jaar opnieuw onze zorg vergelijken en kiezen, spelen verzekeraars steeds meer in op wat we willen zien en horen: de goedkoopste verzekering, de meest flexibele, de meest complete, die-met-die-grappige-reclame, etcetera. Maar waar het écht om gaat is of ze de beste zorgverzekering bieden op inhoud en voorwaarden. Op de ingrediënten dus. En of dat past bij jouw situatie en jouw budget.

A-merk of C-merk voorwaarden?

Iedereen zou graag de goedkoopste basisverzekering willen. Maar in de supermarkt kiezen we toch ook voor bepaalde producten liever het A-merk dan het goedkopere B- of C-merk? Prijs is dus niet het enige dat ertoe doet. Je wil ook de juiste smaak. Wat zijn de ingrediënten van deze verzekering? Heb ik vrijheid om naar elk ziekenhuis te gaan? Worden mijn medicijnen vergoed? Heb ik wachttijden of beperkingen voor brillen, lenzen of tandheelkunde? Krijg ik extra kraamzorg? En wil ik dat? Vind ik dat belangrijk?

Je ontdekt de ingrediënten die voor jou van belang zijn niet door alleen naar de prijs en het aantal sterren op een vergelijkingssite te kijken. Daarvoor moet je de achterkant van de verpakking lezen. Of in het geval van een online vergelijking: doorklikken naar de voorwaarden en kiezen op inhoud.

Begin met de juiste smaak

Op de website van Lancyr Deelen staat vanaf deze week óók een zorgverzekering vergelijker. Eentje die éérst vraagt wat je smaak is: wat jij belangrijk vindt en wat je nodig hebt. En vervolgens daarop het beste resultaat laat zien.

Bovendien krijg je dan niet alleen de beste online keuze, maar ook onze échte onafhankelijke verzekeringsexperts als vraagbaak en ter ondersteuning bij je keuze. We zijn bereikbaar via 035 – 603 14 55.

Ga sowieso de vergelijking aan wanneer die online komt, want besparen kan elk jaar. Maar bekijk wel het hele aanbod en filter goed op je wensen en benodigdheden, niet alleen op de bekendste naam of de beste prijs.

Succes!

Gerelateerde berichten