21.1 C
Soest
21 juli 2024
Zaken Vrienden Soest
Promoties

Haringparty Soest 21 juni 2023

De datum voor haringparty 2023, het netwerkevent van Soest , is bekend; woensdag 21 juni zal het eerste vaatje haring worden geveild.

Na 4 jaar is dit fantastische evenement weer terug op de kalender en wij kijken er naar uit!

De Soester Zakenkring, de Zaken Vrienden Soest, Soest Netwerkt, Soestdijkse Grachten, Centurionbaan en Koninklijk Horeca Nederland nodigt u uit voor dit geheel verzorgde event.

Naast het nog te kiezen hoofddoel gaat de opbrengst naar diverse maatschappelijke organisaties uit de regio. Het comité heeft al een aantal verzoeken voor ondersteuning ontvangen en er kan tot 1 juni a.s. een verzoek ingediend worden.

Het verzoek kan per mail worden ingediend per email naar info@zakelijksoest.nl

Graag bij de aanvraag het goede doel vermelden met daarbij een korte toelichting waar het eventuele bedrag aan uitgegeven gaat worden.

Samen met onze beroemde Soester veilingmeesters Antonio van de Hengel en Stephan Ott hoopt de haringpartycommissie deze editie weer tot een succes te kunnen maken met veel gasten en natuurlijk een mooi veiling bedrag voor alle gekozen doelen.

Het eerste vaatje haring zal volgens Amerikaanse systeem geveild worden. De bieder die het bod uitbrengt, waardoor het vooraf bepaalde eindbedrag wordt bereikt, is de trotse eigenaar van het eerste tonnetje Hollandse Nieuwe.

Tijdens de veiling worden prachtige prijzen aangeboden.

Wilt u een prijs voor de veiling ter beschikking stellen? Graag!

U kunt dat mailen naar bovenstaande e-mailadres t.a.v Henk van Asch.

Wanneer u zich aanmeldt voor de geheel verzorgde avond dan krijgt uw onderneming entree voor maximaal 2 personen. Daar krijgt u een factuur van € 75,-excl. btw voor. Dit bedrag moet u zien als startbedrag voor de veiling c.q. inschrijving voor de haringparty.

Het biedingsbordje wordt u bij de entree overhandigd. Deze is op naam gesteld. Per uitgebracht bod wordt achteraf € 50,- excl. btw gefactureerd.

Uiteraard zorgt de crew van De Soester Duinen ervoor dat u wordt voorzien van een heerlijk hapje en drankje. Aansluitend aan de veiling kan iedereen genieten van een feestelijk en smakelijk buffet. Schrijf u in via de site www.zakelijksoest.nl en u bent erbij!

RELEVANTE GEGEVENS

Datum Woensdag 21 juni 2023

Locatie De Soester Duinen, Soesterbergsestraat 188, Soest

Programma

17.00-18.00 uur: Ontvangst en aangeklede borrel

18.00-18.10 uur: Welkom door Johanna Six , Soester Zakenkring

18.20 -19.30 uur: Veiling

Aansluitend tot circa 22.00 uur: een smakelijk buffet

Tijden onder voorbehoud.

In verband met de organisatie een vriendelijk verzoek aan te melden voor donderdag 15 juni

Wij heten u graag van harte welkom op woensdag 21 juni a.s.

Gerelateerde berichten