3.2 C
Soest
22 april 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Verslag bijeenkomst dd 17 februari 2022

Op donderdagavond 17 februari jl. kwamen we goedgemutst, het was immers weer de eerste keer in lange tijd, bij elkaar in de winkel (het “beleveniscentrum”) van Hifi Choice aan de Steenhoffstraat in Soest. We hadden verwacht dat we een rondje versterkers, dvd-spelers en surroundsystems in de aanbieding zouden krijgen, maar niets van dat. De diensten van Mark, Tobias en Donny richten zich veel meer op het perfectioneren van het muzikale genieten. Eerst werden we onthaald met een “aangeklede borrel”, die de heren voor ons hadden voorbereid en nadat we met zijn allen rondom gastheer Mark Haringsma waren gaan zitten, vertelde Mark zijn levensverhaal en dus dat van de Hifi Choice. Gestart met het pimpen van scooterspeakers en nu verder uitgebouwd tot een waar “beleveniscentrum”, zoals ze de Hifi Choice zelf noemen.

Mark liet ons luisteren naar de verschillende soorten apparatuur en hoe dat wordt afgestemd op de smaak van de klant. Uiteindelijk werd de discussie zeer geanimeerd, omdat ook vragen, waar wij allemaal als ondernemer tegenaan lopen, door Mark naar voren werden gebracht. Bijvoorbeeld, hoe ga je om met een klant, die je van alles laat uitleggen, toelichten en demonstreren en dan uiteindelijk, als je denkt de deal te kunnen sluiten, voor een luttele € 100 minder naar de concurrent gaat?

Helaas kwam aan dit aangename en toch leerzame bedrijfsbezoek al snel een einde omdat we weer verder moesten, naar de Eetvilla. De enkeling, die nog even van het toilet gebruik moest maken, werd zelfs daar aangenaam verrast door het beleveniscentrum.

In de Eetvilla heeft de voorzitter aan ons laten blijken, dat hij blij is om ons allen weer te zien. Na een korte toelichting van Rob de Peuter over de plannen van de evenementencommissie (17 maart Algemene Ledenvergadering!!) en een persoonlijke boodschap van Wouter van Veeren hebben we heerlijk kunnen genieten van het door de Eetvilla geserveerde driegangen diner. Het voelde weer als vanouds!

Gerelateerde berichten