6.4 C
Soest
8 februari 2023
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Verslag bijeenkomst 20 oktober 2022: Bowlen bij Bowling Overhees

En de winnaar is ……!

Aan enthousiasme geen gebrek. Onze najaarsbijeenkomst was dit keer een sportieve: bowlen bij Bowling Overhees. Met onze club waren we helemaal voorbereid. De ‘warming – up ‘ hadden we thuis al gedaan, zodat we in de bowling snel ons vochtgehalte op peil konden brengen en daarna direct aan de slag.

Door het management van de bowling waren we al in verschillende krachtige en aan elkaar gewaagde teams ingedeeld, zodat het een spannende en zinderende avond zou worden. Na anderhalf uur bowlen, bleek dan ook dat de spanning tot een climax was gekomen. Uitgeput, maar voldaan terugkijkend op een vechtlustige, maar eerlijke wedstrijd, sleepten we ons naar het diner in onze eigen zaal. Daar konden we tegenover elkaar opboksen met onze sterke verhalen en heerlijk ontspannen en genieten van de grill-gerechten, die overdadig voor ons waren voorbereid.

Wat een genot om in gezelschap van je vrienden heerlijk te eten en te drinken. De voorzitter bleek toch voldoende bij zinnen om de winnaar van de avond bekend te maken en de hoofdprijs uit te reiken. De winnaar was, wie had het niet verwacht, Peter Steenbergen. Hij, ondersteund door zijn team, stak met kop en schouders boven ons allen uit. Zeker vergeleken met de prestaties van de accountants in het gezelschap.

Omdat we veel voor elkaar over hebben, vonden we het een mooi gebaar om de verliezer van de avond een aanmoedigingsprijs te overhandigen. We hopen dat hij, naast zijn bestuurlijke werkzaamheden voor ons open lucht theater, de handschoen oppakt en zijn sportieve prestaties tot hogere bloei zal laten brengen. Overigens, zowel de winnaar als de aangemoedigde hebben dezelfde prijs ontvangen. Immers, we kennen geen onderscheid in onze club 😊. Kortom, het was weer een avond, waar nog vele jaren over gesproken zal worden.

Gerelateerde berichten