14.6 C
Soest
29 mei 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Saai? Nee hoor. Zeker niet!

Wie dacht dat de algemene ledenvergadering op 16 maart een saaie bijeenkomst zou zijn, kent onze leden niet. Zij zijn namelijk niet op hun mondje gevallen en dus ontstond er een geanimeerde discussie over het wel en wee van onze club.

Hoewel de opkomst niet bijzonder groot was, het crème de la crème van de leden was gelukkig wel aanwezig, werd ruimschoots feedback gegeven op de aanpak en activiteiten van het afgelopen, maar vooral het volgende jaar.

Naast complimenten voor het bestuur was er ook enige kritiek op de uitgaven. Dit betrof met name het zomeruitje. Terecht ontstond naar aanleiding daarvan ook de vraag of het fair is om het beperkte aantal deelnemers aan Kerst- en zomeruitje te sponsoren uit de algemene contributie, die door iedereen betaald wordt. Tijdens de a.l.v. kwamen we er niet uit, althans we wilden geen stemming houden als niet een groter deel van ons de mogelijkheid had om zich daarover uit te spreken. We hebben dan ook afgesproken, dat wij als bestuur hierover een ledenpeiling via de mail zullen organiseren op korte termijn.

Verder hebben we een vooruitblik gegeven over de komende bijeenkomsten (presentatie WO II, Iconische bedrijven, zomeruitje) en we waren het er in grote meerderheid over eens, dat een actieve participatie tijdens onze bijeenkomsten erg leuk zou zijn. Bijvoorbeeld door een thema-/discussie-avond over een onderwerp, een sportieve activiteit zoals bowlen, aikido, etc. Ook de bedrijfsbezoeken worden zeer gewaardeerd. Een bezoek aan Zippy Communicatie van Erica staat al op de rol.

Na het praten werd het tijd voor een aperitiefje van de club en stonden de tafels klaar voor weer een klassiek en heerlijk diner van Soester Duinen. Al met al was het een zeer geslaagde avond en gingen we moe maar voldaan weer huiswaarts.

Harold van Bourgondiën, voorzitter

Gerelateerde berichten