Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Nieuwjaarsbijeenkomst 2019 ZVS

Donderdag 17 januari werd de aftrap gegeven voor de eerste activiteit van 2019. Zoals gebruikelijk de nieuwjaarsreceptie.

Er was gekozen voor een andere setting dan we gewend waren. Ditmaal waren wij te gast bij restaurant De Soester Duinen. Gastheren Robbert en Thijs hadden het idee geopperd om de avond in twee gedeelten te splitsen te weten de ontvangst in het gezellige Café Klinkhamer waarna het diner zou worden uitgeserveerd in het restaurant. Alom werd deze formule met enthousiasme ontvangen.

De nieuwjaar speech

Nadat iedereen een glaasje tot zich had kunnen nemen, startte voorzitter Robbert zijn speech met een ieder een gelukkig en gezond 2019 toe te wensen. Bij de terugblik over het verenigingsjaar 2018 was het eerste waar Robbert over sprak het overlijden van ons gewaardeerd lid Ed Verhoeff. Met Ed is een innemend en gezellig mens ons ontvallen, die we zeker zullen missen.

Robbert vervolgde door stil te staan bij een aantal hoogtepunten van 2018 en pikte daar een drietal evenementen uit, de Rally, ons 15-jarig lustrumfeest in Aalsmeer en de grote mei bijeenkomst met sprekers Rob en Emiel, dit zonder overigens de sprekers/bedrijfsbezoeken van de andere bijeenkomsten tekort te doen.

Robbert gaf aan dat ook voor 2019 er weer een uitdagend programma klaar ligt. Met dit uitdagende jaarprogramma 2019, waarmee de vereniging de leden een interessant en leuk jaar wil bieden, hoopt het bestuur ook dat dit voor leden aanleiding zal zijn om nieuwe ondernemers en zakenlieden te enthousiasmeren voor onze gezellige vereniging. Verheugend was daarom het feit dat twee introducés aangaven graag lid te willen worden.

Na de toost, een glaasje en een hapje zijn we richting het restaurant vertrokken, al waar een voortreffelijk drie-gangen-diner werd geserveerd.

De kop is eraf en voor februari hebben wij al weer een leuk bedrijfsbezoek op stapel staan, bij de Kunst-Siersmederij van Rein Tupker en zijn mensen.

Tevens alvast de speciale aandacht voor de maart bijeenkomst (de ledenweringsactie). We hebben dan als spreker Frans Reichardt met een boeiend onderwerp: “Ondernemen: een Zaak van Falen & Opstaan”.

Gerelateerde berichten