12.2 C
Soest
18 juni 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Magisch mooie ZVS-avond bij Rest. De Soester Duinen

Op donderdag 18 februari waren zo’n 40 ZVS-leden, samen met zo’n 130 overigen, te gast bij Restaurant De Soester Duinen. Ze lieten zich uitgebreid verwennen en verwonderen tijdens een speciaal “Magic Cabaret Dinner Show-arrangement” met Rob en Emiel. Het werd een bijzonder geslaagde avond.

Wereldacts

Rob en Emiel zijn bij velen bekend van televisie, o.a. dankzij hun gastoptredens op TV bij De Wereld Draait Door en het toenmalige Pauw en Witteman. Sinds 2014 hebben ze hun eigen televisieprogramma: “Street Magic”. En al jaren verbluffen zij alles en iedereen. Niet alleen in de Nederlandse theaters maar ook tijdens wervelende shows voor o.a. bedrijven in Amerika, Australië, Dubai, Thailand, etc. En dus ook in Soest.

Originele combinatie

Hun bijzondere shows kun je het beste omschrijven als een unieke mix van illusionisme, cabaret, stand-up comedy en mentalisme. Door familieomstandigheden moest Rob het deze avond zonder Emiel doen maar dat ging zeker niet ten koste van de 3 shows. Want die waren verbazingwekkend en humoristisch. Dat gold o.a. voor de letterlijk onnavolgbare kaartentrucs, trucs met touwtjes en muntjes en in het bijzonder voor Robs acts op wereldniveau met de bekende en voor velen irritante Rubik kubus.

Heerlijk diner

Als onderdeel van het speciaal geprijsde “ZVS all-in arrangement” kregen de ZVS-leden tussen de shows door (of is het andersom?) een heerlijk 5-gangen diner met bijpassende drankjes voorgetoverd door de keukenbrigade van Robbert Goedhart en Thijs Duindam.

Restaurant De Soester Duinen en ook het ZVS-organisatiecomité: hartelijk bedankt voor deze onvergetelijke avond!

Tekst: Rhinoz.nl

Gerelateerde berichten