14.6 C
Soest
29 mei 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Luchtige nieuwjaarsspeech 2016

Vele ZVS-leden hadden elkaar al alle goeds toegewenst bij andere gelegenheden, maar deden het nog eens dunnetjes over tijdens de eerste ZVS-bijeenkomst van 2016 in Eetvilla van den Brink op donderdag 21 januari 2016. Geheel volgens traditie startte de avond met een speech van ZVS-voorzitter Johanna Six.

Lekker luchtig

Op ontspannen wijze speechte Johanna dat het een lieve lust was. Hierbij maakt ze o.a. een vergelijking met de troonrede die elk jaar weer uitlekt. Jaap Oostlander gaf vervolgens toe dat hij als een paparazzi in de bosjes voor haar huis had gelegen om meer te weten te komen over Johanna’s ‘troonrede’ voor ZVS-leden. Tevergeefs, want de inhoud van de ZVS-nieuwjaarsspeech is dit jaar niet uitgelekt.

De beste wensen

Diverse aanwezige leden zeiden dat je elkaar na Driekoningen (6 januari) eigenlijk niet meer de beste wensen zou mogen overbrengen. Vreemd natuurlijk, want dat mag uiteraard altijd. Als het maar gemeend is. Dat geldt voor familiaire gelegenheden met een al dan niet zwaar geparfumeerde zwager en een al dan niet dove oma met een los kunstgebit maar ook voor zakelijke gelegenheden zoals een bijeenkomst van Zaken Vrienden Soest. Tijdens de goed bezochte en gezellige ZVS-nieuwjaarsbijeenkomst werd er volop getoast en deden de aanwezigen zich eveneens te goed aan het heerlijke buffet van Eetvilla van den Brink.

Meer leden

Ter afsluiting van haar speech riep Johanna de leden op om vooral door te gaan met het aandragen van potentiële nieuwe leden afkomstig uit andere bedrijfstakken dan waarin de huidige leden actief zijn. Want met nog meer leden van verschillend pluimage wordt ZVS nog leuker en nog meer inspirerend.

Tekst: Rhinoz.nl

Gerelateerde berichten