21.1 C
Soest
21 juli 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Inspirerende presentatie van Wouter Verkerk over gastvrijheid

Op donderdag 19 mei 2022 waren wij te gast bij DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen en werden wij verblijd met een zeer inspirerende presentatie van Wouter Verkerk.

Wouter Verkerk is een bekend gezicht uit de wereld van horeca en gastvrijheid. Hij begeleidt de serviceteams van tientallen gerenommeerde restaurants en hotels in heel Nederland en schreef in totaal tien boeken over horeca, gastvrijheid, trends en zijn eigen hospitality standaarden. Wouter is vaste columnist van het toonaangevende Misset Horeca. Steeds vaker wordt hij gevraagd ook buiten ‘zijn’ horeca in bedrijven te komen vertellen over zijn visie op service en klantgerichtheid. Zo werkt hij sinds 2016 nauw samen met theaters, supermarkten, automotive bedrijven, onderwijsinstellingen en banken. “Service en gastvrijheid zijn geen onderwerpen die voorbehouden zijn aan horeca alleen, sterker nog, veel bedrijven kunnen wel een beetje ‘horeca-denken’ gebruiken!

Wouter nam ons mee in zijn wereld van service en hospitality en gebruikte horecavoorbeelden die iedereen herkent. Met veel humor bracht hij zijn boodschap over en hij slaagde er keer op keer in om ons aan het denken te zetten over ons eigen gedrag.

Erica Heykoop van Zippy Communicatie maakte onderstaande illustratie van de avond.

De culinaire invulling van de avond was heerlijk verzorgd door DoubleTree by Hilton.

Kortom, het was weer een gezellige en inspirerende avond!

Bekijk onderstaande foto-impressie van de avond.

Gerelateerde berichten