21.1 C
Soest
21 juli 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Inspirerende lezing/show ‘Ondernemen 2020’ door Rob & Emiel

De lezing/show met Rob & Emiel op donderdag 17 mei in Hilton Royal Parc Soestduinen was een groot succes. Ruim 70 leden en hun zakelijke introducés werden, voor € 45,- all-in, getrakteerd op een heerlijk 3-gangen menu en een inspirerende avond.

Hilton Royal Parc Soestduinen

De avond in Hilton Royal Parc Soestduinen was bedoeld om huidige ZVS-leden een leuke en inspirerende avond te bezorgen maar ook een beetje om kennis te maken met zakelijke introducés die mogelijk lid willen worden van onze vereniging. Het was dan ook leuk dat er maar liefst 23 introducés te gast waren. Te verwachten is dat een aantal daarvan zich als lid zal aanmelden. Aan het programma van ZVS zal het niet liggen gezien de flyer met komende evenementen, gemaakt door de evenementencommissie (Sylvester Roest, Aat Visser en Jeroen van Netten). Introducés kunnen zich, via een ZVS-lid, aanmelden bij secretaris Jaap Oostlander (secretaris@www.zakenvriendensoest.nl).

Anders kijken

In de (lange) wandelgangen was te horen dat alle aanwezigen een geweldige avonden hebben beleefd.

Eén van de ZVS-leden: “Het was een topavond vol inspiratie en eyeopeners. Heel bijzonder onder meer wat Rob Mollien vertelde over zijn horeca-vriend die was overvallen waarna ze diezelfde nacht nog samen een beveiligingsapp voor een winkelgebied bedachten en die op de markt brachten.”

“Dit was niet een dertien-in-een-dozijn-lezing, zeker niet. Vooral Rob Mollien is echt zelf een ondernemer in hart en nieren. Bijzonder leerzaam was bijvoorbeeld toen het illusionistenduo Rob Mollien en Emiel Lensen inging op de onderwerpen ‘Anders denken/anders kijken’, bedrijfsblindheid en communicatie. Hun lezing boeide van begin tot eind, ook al omdat ze ons tussendoor verbaasden met onnavolgbare trucs, zoals die truc met de drie touwen.”

Meet & greet

Ook de truc na afloop van de lezing waarbij Rob Mollien, hoewel geblinddoekt, voorwerpen die Emiel oppakte supersnel moest raden/omschrijven, wekte volop verbazing. Helemaal toen Rob het nummer op een bankbiljet van een aanwezige gast wist op te noemen. Leuk en al minstens zo onnavolgbaar waren de kaarttrucs aan tafel aan het eind van de avond.

Bedankt Frederieke

Duidelijk zal zijn: we hebben genoten van een meer dan geslaagde avond. Frederieke Boomsma van Hilton Royal Parc Soestduinen: nogmaals hartelijk bedankt voor het ter beschikking stellen van het prachtige Nassaupaviljoen en de verzorging van het heerlijke diner. Overwogen wordt om ook volgend jaar (waarschijnlijk in februari) een event van dit kaliber te organiseren.

Tekst: Jeroen van Netten, Rhinoz (web)tekst + advies

Gerelateerde berichten