11.2 C
Soest
18 april 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Heerlijke zomeravond bij Duynparc Soest

Vele ZVS-leden kwamen op donderdag 15 september naar Duynparc Soest aan de Birkstraat 132 om in een heerlijke zomerse ambiance (zakelijk) bij te praten.

Aanstekelijk enthousiasme

Parkmanager Marieke Roskam, gezegend met een mooie Brabantse tongval, ontving de vele gasten met een lekker glaasje en heerlijke hapjes bij de ingang van het park. ZVS-voorzitter Wilco Wernsen deed heel even een poging om de rijke historie vanaf 1600 uit de doeken te doen maar zag gelukkig tijdig in dat dat een veel te lang verhaal zou worden. Met aanstekelijke enthousiasme vertelde Marieke vervolgens over haar mooie familiebedrijf dat ze runt samen met haar ‘bonusbroer’ (stiefbroer) Joost Bauhaus en ouders. Hierbij ging ze met name in op enkele uitdagingen in het verleden, de gerealiseerde ingrijpende upgrading van het park en op de verdere uitbreidingsplannen.

40 nieuwe chalets

Na de meer dan hartelijke ontvangst kregen we een rondleiding over het tiptop verzorgde park. Duidelijk werd dat Duynparc Soest enorm veel verblijfsmogelijkheden biedt. Keurig geordend staan er tenten, caravans, campers en sobere trekkershutten maar ook luxe en compleet ingerichte chalets. De vraag naar deze chalets als vakantieverblijf, tweede woning en/of investering is enorm. Vandaar dat er op korte termijn maar liefst 40 chalets bijkomen op het park. We kunnen dus wel zeggen dat we met Marieke een nogal enthousiast en aanpakkerig ZVS-lid in ons midden hebben.

Heerlijk diner in “Het Duynhuis”

Na het uitvoerig bezichtigen van een inderdaad van alle gemakken voorziene luxe chalet werden we in hun restaurant “Het Duynhuis” getrakteerd op een heerlijk 3-gangen diner en werd er aan de vele gezellige tafels buiten volop genetwerkt en vele malen geproost op het nieuwe seizoen.

Marieke, bedankt voor deze topavond!

Tekst: Rhinoz.nl

Gerelateerde berichten