3.2 C
Soest
22 april 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Gooi eens een balletje op!

Ja hoor, we moesten weer zo nodig sportief doen. Eigenlijk was het idee om een aikido-avond te organiseren, maar gezien de beperkte beschikbaarheid van de daarvoor benodigde sportzaal, besloten we toch maar om opnieuw een bowlingavond te organiseren. De vorige was zeer geslaagd en hoewel je leuke dingen niet te vaak moet doen, vonden we bowlen toch het meest geschikte als sportactiviteit.

Gelukkig was Zakenvriend Wilco Wernsen bereid om ons in zijn bowling te ontvangen en na afloop in het restaurant ons een diner voor te zetten.

De ontvangst in de bar van de bowling begon al gezellig en na de eerste borrel werden de schoenen verwisseld en konden we de baan op. De teams waren al vooraf bepaald. We waren op willekeurige basis verdeeld over meerdere banen en hadden een uur de tijd.

Gelukkig konden de banen, ballen en hoofden een stootje hebben, want we waren goed gemutst, maar niet allemaal even goed getraind in het gooien met de zware ballen. Desondanks werden er heel wat punten gescoord en kon je menig keer zweetdruppeltjes op voorhoofden zien parelen en moest regelmatig kleding weer teruggestopt worden.

Na afloop werden alle punten geteld om te zien, we blijven ambitieus, wie de winnaar was geworden. Tot ieders grote verrassing bleek dit Rob de Peuter te zijn! Helaas was er dus ook iemand die als laatste op het puntenlijstje terecht kwam. Ook tot ieders verrassing, bleek dit Erica te zijn. Maar, niet alleen de winnaar werd gehuldigd, ook Erica ontving – naar haar eigen zeggen – de leukste prijs. Dus noch de eerste noch de laatste ging met lege handen naar huis.

Alle anderen gingen misschien met lege handen, maar in ieder geval niet met een lege buik naar huis. Wilco had voor ons een heerlijke steengrill-avond voorbereid. Het lekkere en makkelijke eten in combinatie met een fris drankje, vrolijke mensen en heel vriendelijke bediening zorgde ervoor dat we een zeer geslaagde avond hebben gehad. En ook nog eens een gezonde avond voor wat betreft de lichaamsbeweging. Ik weet niet of er de volgende dag thuis geklaagd werd over spierpijn, maar bij mij viel dat gelukkig mee.

Dus volgens mij zit er wel een herhaling van deze avond in.

Harold van Bourgondiën, voorzitter

Gerelateerde berichten