4 C
Soest
25 april 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Goed bezochte nieuwjaarsbijeenkomst 2017

De eerste ZVS bijeenkomst van 2017, uiteraard op ons vertrouwde honk Eetvilla van den Brink, vond plaats op donderdag 19 januari. Nadat iedereen elkaar op allerlei manieren privé en zakelijk het beste had gewenst, hield ZVS-voorzitter Wilco Wernsen een lekker korte speech.

Optimisme

Gelukkig onthield Wilco zich van allerlei macro-economische beschouwingen en beperkte hij zich tot de opmerking dat het afgelopen jaar voor velen waaronder vele ondernemers merkbaar beter ging maar dat dit niet voor iedere branche en iedereen geldt. M.a.w.: de crisis is grotendeels voorbij maar we moeten allemaal zakelijk nog steeds flink aan de bak.

Oproep

In zijn lekker korte speech vermelde Wilco bijna tussendoor maar nog steeds zichtbaar aangeslagen dat er eind december 2016 bij zijn bedrijf Bowling Overhees is ingebroken en er geld is gestolen. Dit gun je niemand en zeker niet een zo’n sympathieke en keihard werkende vent als Wilco en zijn leuke team. Bij deze daarom een klemmende oproep aan allen: ga komende tijd zoveel mogelijk gezellig bowlen, borrelen en/of eten bij het altijd gezellige Bowling Overhees!

Evenementencommissie

Wilco vermeldde in zijn speech ook dat de ZVS evenementencommissieleden Caroline Jagtenberg en Irma de Beer, beide niet aanwezig op de nieuwjaarsbijeenkomst, na juni het stokje overgeven aan andere ZVS-leden. Ze hebben dan hun termijn van 3 jaar erop zitten en tal van leuke evenementen verzorgd waarvoor grote dank. Vanaf juli zullen Aat Visser, Sylvester Roest en Jeroen van Netten, in samenspraak met het ZVS-bestuur, de evenementen gaan verzorgen. Helaas wilden zij nog niets vertellen over hun snode/spannende plannen. Iedereen zal dus geduld moeten hebben tot juli.

Geweldig buffet

Na de speech, de ‘elevator pitch’ van het nieuwe lid Linda Blankestijn-Reijinga (Body Perfection) en de traditionele nieuwjaarstoast deed een ieder zich tegoed aan het uitgebreide en heerlijke buffet van Eetvilla van den Brink. Vervolgens namen de aanwezigen nog een bescheiden drankje en gingen de meeste tijdig de koude avond (-4C) in om huiswaarts te keren.

Tekst: Rhinoz.nl

Gerelateerde berichten