14.6 C
Soest
29 mei 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Gezellige ZVS bijeenkomst in “De Windhond”

Donderdag 21 mei was het in en rond stellingkorenmolen “De Windhond” in Soest, hoe toepasselijk gelegen aan de Molenweg, een gezellige drukte van belang. Bij deze ZVS-bijeenkomst stond dit keer geen gastspreker op het programma, desondanks was het gezellig druk.

Zomers genieten

Het leek wel zomer. De evenementencommissie had een perfecte dag uitgekozen om een keer uit te wijken naar een andere locatie dan onze “oude vertrouwde” Eetvilla van den Brink.

Vertrouwd

Om er vooral maar zeker van te zijn dat we ons niet al te veel ontheemd zouden voelen was de bediening in de vertrouwde handen van o.a. Eetvilla-toppers Melvin en Cherise. En ook het diner in buffet-vorm was afkomstig van Eetvilla van de Brink. Het dessert werd in de Molenzaal verzorgd door IJssalon Bemer en smaakte overheerlijk.

Koren en molen

Om het geheel een heel licht cultureel tintje te geven vertelde secretaris Jaap Oostlander over de geschiedenis en de functie van een stellingkorenmolen zoals
“De Windhond” dat is. Voor de geïnteresseerden: nl.wikipedia.org/wiki/stellingmolen

Bowlingwedstrijd

Het was weer een geanimeerde bijeenkomst waarbij door velen reikhalzend uitgekeken werd naar de ZVS bowlingwedstrijd die op 28 mei georganiseerd wordt door Bowling Overhees (Wilco Wernsen) in Soest.

Tekst: Rhinoz.nl

Gerelateerde berichten