8.4 C
Soest
28 februari 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Gezellig kerstdiner bij Loft 22, Nijkerk

Op donderdag 15 december verzamelden zich zo’n 45 ZVS-leden met partner op de parkeerplaats van sporthal Beukendal aan de Beukenlaan in Soest voor het jaarlijkse ZVS kerstdiner. De onvolprezen evenementencommissie van ZVS, bestaande uit Caroline Jagtenberg en Irma de Beer, had dit keer een bijzondere locatie gekozen voor het jaarlijkse kerstdiner: restaurant-bar Loft 22, eigendom van ZVS-lid Annemieke Ros. Rond 18.00 uur vertrok de goed gevulde bus met diverse deelnemers gehuld in feestelijke kleding, al dan niet met een gouden of zilveren tintje, naar Nijkerk.

Culinaire heerlijkheden

Na een heerlijk ‘introductieglaasje’ en een meer dan hartelijke verwelkoming door Annemieke,
genoten de ZVS-leden en hun partner van een uitstekend diner waarbij zowel liefhebbers van vlees als van vis volledig aan hun trekken kwamen.

Top-pianist

Zoals bekend houden ZVS-leden niet alleen van een hapje en een drankje maar ook van de nodige entertainment, zeker tijdens het ZVS kerstdiner.Ook dit was prima verzorgd door Irma en Caroline en was van een net zo hoog niveau als het eten en drinken. De entertainer-pianist Joakim Peter, die voorheen onder meer enkele jaren speelde in de befaamde club Crazy Piano’s, o.a. Roel van Velzen, speelde de hele avond de sterren van de hemel. Aanwezigen genoten met volle teugen van diverse muzikale hoogstandjes, waarbij hij in rap tempo meezingers afwisselde met de juiste dansmuziek. Kortom, ook dit jaar was er volop topentertainment waarbij het voor menigeen ondoenlijk was om stil te blijven zitten.

Goochelaar Wilfred van Wieren

Ook de uiterst ervaren en heerlijk enthousiaste goochelaar Wilfred van Wieren droeg bij aan de bijzonder gezellige sfeer en liet menigeen versteld staan met zijn vele trucs. Ondanks aandringen van diverse ZVS-leden gaf hij uiteraard zijn geheimen niet prijs. En dat is logisch natuurlijk.

Nadat de laatsten van de dansvloer waren gehaald, vertrok aan het eind van de avond de bus met deelnemers terug naar Soest en togen de ZVS’ers en hun deelnemers vanaf Beukendal moe edoch voldaan huiswaarts. Irma en Caroline, hartelijk bedankt voor de prima organisatie en de gezellige avond!

Tekst: Rhinoz.nl

Gerelateerde berichten