14.6 C
Soest
29 mei 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Geweldig verzorgde ZVS-avond bij ASCA Autoschade Amersfoort

Op uitnodiging van ZVS-lid Jos Snel waren de leden van Zaken Vrienden Soest op donderdag 19 maart te gast bij ‘zijn’ bedrijf PON Dealer Groep / ASCA Autoschade in Amersfoort.

Niet alleen auto’s

De uitnodiging tevoren was veelbelovend. Vele ZVS-leden waren dan ook op de uitnodiging ingegaan. Na een ‘voorborrel’ met o.a. heerlijke Salentein wijn (made by PON) kregen we een korte maar imposante bedrijfsvideo voorgeschoteld. Hierin kwam naar voren dat PON actief is in zo’n 130 landen en niet alleen in auto’s maar o.a. ook in vorkheftrucks en fietsen doet. Na de video deden de gasten zich te goed aan het heerlijke Chinees-Indische buffet.

Bouwpaus

Onder leiding van de bijzonder enthousiaste PON/ASCA-medewerkers kregen we vervolgens in groepjes een uitgebreide rondleiding door de prachtige panden van Audi, Volkswagen, SEAT en Skoda die onder leiding van ‘bouwpaus’ Jos Snel zijn gebouwd en verbouwd.

Spuiten

Bijzonder interessant was de demonstratie uitdeuken met Smart Repair waarbij kleine deuken er ‘simpelweg’ uitgeduwd worden. Hoogtepunt was natuurlijk toen we, gehuld in witte pakken en uitgerust met een masker, zelf bloempotten gingen overspuiten in een speciale spuitcabine. De een bleek daar wat meer bedreven in te zijn dan de ander.

Na afloop werd er uiteraard volop nageborreld en genetwerkt en – alsof het nog niet genoeg was – kreeg iedereen bij vertrek een fleurige spaarpot in de vorm van een
retro Volkswagen spijlenbus mee.

Jos, hartelijk bedankt voor een geweldig verzorgde avond!

Tekst: Rhinoz.nl

Gerelateerde berichten