14.7 C
Soest
18 juni 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Geslaagde lustrumavond Brooklyn Nights Dinner Show in Aalsmeer

Op 13 oktober jongstleden werd het 15 jarig bestaan van onze ondernemersvereniging gevierd.

De evenementencommissie had haar oog laten vallen op de Brooklyn Nights Dinner Show van het evenementenbureau van Frank Wentink en dat bleek een uitstekende keuze.

Op een stralende nazomermiddag vertrok rond 16.30 uur een touringcar met ongeveer 45 personen naar Aalsmeer. Enkele leden hadden om hun moverende redenen besloten met eigen vervoer te gaan. Het was de bedoeling dat er tijdens de busreis een natje en een droogje zou zijn, echter door omstandigheden bleek dit op het laatste moment niet mogelijk. Doordat de reis voorspoedig verliep kwamen we binnen het uur in Aalsmeer aan en werden we kort daarna in Studio 6 getrakteerd op een hapje en een drankje in een gezellige bar.

Rond 18.30 uur gingen we aan tafel in een bijzonder sfeervolle ambiance. We werden verrast met een uitstekend diner waarbij we tussen de gangen door op een waar spektakel aan zang en dans werd opgediend.

Na het verrukkelijke diner werden we naar een zaal geleid waar een meer dan 1 uur durende puntgave show werd afgeleverd.

Na al het spektakel werd het gezelschap in een aparte bar verwelkomd voor een gezellige after-party, waarbij nog enkele van de bij de show behorende zangers en zangeressen een optreden verzorgden.

Om 0.30 uur werd de terugreis aanvaard en rond 01.30 uur kwamen weer aan bij sporthal Beukendal. We mogen terugkijken op een uiterst geslaagd evenement.

Tekst: Aat Visser

Gerelateerde berichten