14.6 C
Soest
29 mei 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Geslaagd Bowling event en gezellig steengrillen

Normaliter hebben we voor een bijeenkomst een bedrijfsbezoek dan wel één of meerdere sprekers. Het leek de evenementencommissie ook eens leuk om voor de oktoberbijeenkomst is iets heel anders te gaan doen en zo werd gekozen om de sportieve kwaliteiten van de leden te testen door te gaan bowlen (Plaats van handeling Bowlingcentrum Overhees van Wilco Wernsen).

Tussen 18.00 uur en 18.30 uur was de inloop, onder het genot van een glaasje, waarna Frans Holthuizen, een ervaren wedstrijdbowler, werd voorgesteld. Frans ging een clinic verzorgen. 
De baanindeling was door Wilco vooraf geregeld, zodat direct gespeeld kon worden. Tijdens het spelen gaf Frans tussendoor tips en tricks hetgeen de kwaliteit van het spel naar een hoger niveau tilde.

Nadat de laatste bal was geworpen bleek dat drie man ruim boven de rest uitstaken, te weten Willem Westerweel, Raymond Veldkamp en hoe kan het ook anders Hil Holthuizen, broer van, aan wie duidelijk te merken was dat hij zich inhield. 
De eerste prijs per groep kwam terecht op baan 5 van nestor Ben, die met zijn eerste worp meteen de toon zette door alle pins te laten omvallen. De anderen op baan 5 werden hierdoor zo geïnspireerd dat zij bijna allen de 100 puntengrens ruim overschreden.

Tijdens het spelen werden wij door de sympathieke bediening (compliment Wilco!) verwend met heerlijke frituurhapjes om daarna naar een aparte zaal te gaan voor een goed verzorgde steengrill. 

Alvorens we aan het tafelgrillen begonnen, nam onze voorzitter Harold het woord om Frans Holthuizen te bedanken voor zijn heldere uitleg, welke zeker bijdroeg aan de stijgende lijn van het bowlen bij de meesten.

Helma en ondergetekende, als leden van de evenementencommissie, vertelden kort wat de agenda dit jaar nog te bieden heeft (zie Jaaragenda).

Als laatste kwam Wilco aan de beurt om de winnaars te belonen met een leuk prijsje en toe te lichten wat het is om een bedrijf als het zijne te runnen. 
Onder het genot van nog een glaasje werd deze geslaagde avond rond 23.00 uur besloten.

Tekst: Aat Visser
Foto’s: Rombout Verschoor, Rombout Verschoor Video & Projecten

Gerelateerde berichten