21.1 C
Soest
21 juli 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Een geslaagd Kerstfeest

Afsluiting van het jaar is zoals gebruikelijk het Kerstdiner dat werd georganiseerd op donderdag 13 december. Evenals vorig jaar waren we ook dit jaar weer te gast bij Eetvilla Van der Brink.

Er is gekozen voor een meer actievere opzet, met een walking dinner, een casino en een veelzijdige poptroubadour, die wij in het verleden ook al eens bij ons hadden, Arnoud Kas.

Zo werden de leden meer in de gelegenheid gesteld om met elkaar te praten. Aan de reacties te merken is deze opzet een succes gebleken.


Rond 19.00 uur werd iedereen verwelkomt met een glaasje “bubbels”. De keukenbrigade van de “Villa” stak in supervorm en we werden getrakteerd op heerlijke en originele gerechten , terwijl de medewerkers van Steff en Seb ervoor zorgden dat niemand ook maar iets te kort kwam. Hulde!

Ook hulde voor onze muzikant van deze avond, die er vanaf het begin in slaagde om de gasten te boeien met enkele kerst evergreens en natuurlijk golden oldies, waarbij de voetjes bij tijd en wijle van de grond gingen.

Een van de muzikale hoogtepunten was ongetwijfeld het duet dat Arnoud deed met Miep Snel. De vertolking van Paradise by the dashboard light was er een om nooit te vergeten en deze artiesten werden op een ovationeel applaus getrakteerd.


Dat onze leden wel eens graag een gokje willen wagen bleek uit het feit dat er zowel bij de Black Jack- als bij de roulettetafel moeilijk een plekje te bemachtigen viel. Uiteindelijk hield Anne Breemer’s partner Pauline haar hoofd koel en ging er met de hoofdprijs vandoor.

Tussendoor werd stilgestaan bij het vertrek van een tweetal leden, die de afgelopen periode deel uitmaakten van de evenementencommissie, namelijk Jeroen van Netten en Sylvester Roest. Zij waren de waterdragers voor de vaak leuke en mooie bijeenkomsten met boeiende sprekers en natuurlijk niet te vergeten de zomerse Rally en de Brooklyn Nights in Aalsmeer ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van onze vereniging. Voorzitter Robbert overhandigde, onder applaus, aan beide mannen een mooie fles wijn en bloemen. We zien beide heren met lede ogen vertrekken, maar wellicht kunnen wij ze in de toekomst ooit weer verwelkomen.


Met dit geslaagde kerstfeest als afsluiting denk ik te mogen stellen dat het verenigingsjaar 2018 een succesjaar is geweest. Natuurlijk is het jammer dat ook dit jaar weer leden hebben opgezegd maar verheugend is wel dat wij ook dit jaar weer nieuwe leden hebben mogen begroeten.

Bestuur en evenementencommissie hebben al druk gewerkt aan een programma voor 2019, dat weer zeer de moeite waard zal zijn. Aan ons als leden de taak om ondernemers die nog geen lid van ZVS zijn te enthousiasmeren om zich bij ons aan te sluiten.


Rest mij, mede namens bestuur en evenementencommissie om jullie een fijne feestdagen en een mooi, gezond en zakelijk goed 2019 toe te wensen.

Tekst: Aat Visser

Gerelateerde berichten