14.6 C
Soest
29 mei 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Culinaire verwennerij bij Slijterij Ben van der Linden/Onderons

Op 20 november 2014 waren vele leden van Zaken Vrienden Soest te gast bij Slijterij Ben van der Linden en het daaronder gevestigde proeflokaal Onderons van Frank van de Grift. Gastgevers Angelique en Frank hadden een geweldig culinair programma samengesteld waarbij de smaakpapillen uitvoerig werden verwend. Tijdens een korte bedrijfspresentatie van Angelique kregen we een goed beeld van de historie, de veelzijdigheid en de diverse specialismes (o.a. speciale whiskeys, bieren en wijnen) van Slijterij Ben van der Linden.

Keukenprinsen en -prinsessen

Anders dan bij een bijeenkomst in ons vaste ‘honk’ Eetvilla van den Brink gingen de ZVS-leden vervolgens zelf aan de slag met het bereiden van gerechten. Volgens Frank bleek tijdens het maken van de amuses dat er echt enkele keukenprinsen en
–prinsessen onder ons (ZVS) zijn. Helaas liet hij in het midden wie dat precies zijn.
Hoe dan: zowel de twee zelfgemaakte amuses als het door Frank samengestelde mediterrane buffet smaakte voortreffelijk.

Bijpassende wijn

Uiteraard lieten de ZVS-leden gedurende de hele avond bij Slijterij Ben van der Linden/Onderons zich ook de wijnen en bieren goed smaken en werd er meer dan uitvoerig geproefd. Onnodig te vermelden maar we doen het toch: een ieder is ook de komende (feest)dagen van harte welkom bij Slijterij Ben van der Linden aan de Burgemeester Grothestraat 6 in Soest. Uiteraard maken zij ook de heerlijkste en prachtigste relatiegeschenken.

Tekst: Rhinoz.nl

Gerelateerde berichten