14.6 C
Soest
29 mei 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Culinair genieten bij Stazione Pazzo

Op een ietwat ongebruikelijke tweede donderdag van de maand, donderdag 13 oktober om precies te zijn, waren er 45 ZVS-leden te gast bij Osteria Stazione Pazzo in Soestduinen.

Voormalig treinstation

ZVS-leden worden natuurlijk regelmatig culinair verwend door de keukenbrigade van Eetvilla van den Brink. Chefkok Giulio Iadarola van Osteria Stazione Pazzo, gevestigd in een fraai monumentaal gebouw in Soestduinen dat voorheen dienst deed als treinstation, wist eveneens een culinaire topprestatie te leveren. De bediening was bovendien uiterst charmant.
Stazione Pazzo Osteria Soestduinen

Puur en eerlijk

Giulio verdiende zijn sporen bij de Lindenhof in Giethoorn en Tante Koosje in Loenen aan de Vecht. Samen met zijn team serveerde hij zijn ZVS-gasten een voortreffelijk 3-gangendiner met pure, eerlijke en vooral heerlijke Italiaanse gerechten.

Bijzondere formule

Iedereen was het er over eens: Stazione Pazzo is echt een bijzonder Italiaans restaurant. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse en seizoensgebonden producten die lokaal of in Italië ingekocht zijn. Op hun menukaart zie je elk seizoen opnieuw een select aantal lokale specialiteiten zoals pasta’s en gegrilde vis- en vleesgerechten.

Voor vele ZVS-leden was het hun eerste bezoekje aan Stazione Pazzo, velen gaven aan om zeker nog eens terug te komen.

Tekst: Rhinoz.nl

Gerelateerde berichten