14.6 C
Soest
29 mei 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Culinair genieten bij Restaurant De Melodie

Op donderdag 15 oktober weken wij uit naar een andere locatie dan onze thuisbasis Eetvilla van den Brink. We waren deze avond te gast bij het nieuwe restaurant
“De Melodie”, aan de Stadhouderslaan (weg tussen Soest en Baarn)15 in Soest die tot de allerlaatste plaats bezet was met ruim 40 ZVS-leden.

Melodie Restaurant Soest

Huisgemaakte gerechten

In het stijlvolle restaurant van Pim en Saskia Spek vroeg voorzitter Johanna Six de aanwezigen eerst hun officiële akkoord om een statutenwijziging door te voeren.
Dat akkoord kreeg ze. Vervolgens nam eigenaar Pim, zelf fervent jager, kort het woord. In geuren en kleuren vertelde hij over de heerlijke gerechten, waaronder diverse huisgemaakte gerechten, waarop we getrakteerd zouden worden.

Volop genieten

Passend bij het seizoen stond er wild op het 3-gangen menu. Pim had bij zijn inleiding geen spatje overdreven: elke gang was verfijnd en overheerlijk. Ook de witte en rode wijnen waren meer dan voortreffelijk.

Aanwinst voor Soest

Dit lijkt wel een lofzang op De Melodie. Sterker nog, dat is het. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de heerlijke stoelen en de voorbeeldige, uiterst gastvrije bediening onder leiding van een enthousiaste Saskia. Kortom, Restaurant De Melodie is een echte aanwinst voor Soest. Ongetwijfeld zullen vele ZVS-leden dit mooie restaurant meermaals bezoeken.

Tekst: Rhinoz.nl

Gerelateerde berichten