3.2 C
Soest
22 april 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Boeiende ledenwervingsbijeenkomst in Stayokay Soest

Paniek, zou je zeggen, als je de middag voor de bijeenkomst te horen krijgt dat gastspreker Frans Reichardt wegens familieomstandigheden niet kan komen.

Echter niet voor met name Helma en ook Jaap en Robbert, die alles uit de kast haalden om er toch nog een gezellige en boeiende avond van te maken.

En boeiend, ja dat was het. Alle credits aan Helma, die er zo kort voor de bijeenkomst nog een aansprekende gast wist te strikken.

Leen Zevenbergen, inwoner van Bosch en Duin, werd op het allerlaatste moment aangezocht, en dat bleek een schot in de roos. Leen was ooit accountant, leidde bedrijven als Everex, Trendsoft en Electrogig, werd president van RCC (Roccade) en directievoorzitter van Origin. Momenteel is hij met zijn team een denktank, klankbord, coach en initiator geworden.

Leen boeide van minuut 1 tot einde met zijn geheel eigen visie op de noodzaak van creatief, en duurzaam ondernemen en sprankelend inspireren, met ervaringen, humor en adviezen.

Dat Leen het naar zijn zin had bleek uit het feit dat hij een aantal van het door hem geschreven boek “en nu laat ik mijn baard staan” gratis ter beschikking stelde, iets dat zeer werd geapprecieerd. Natuurlijk was er niet voor iedereen een exemplaar beschikbaar en inmiddels is voorgesteld om de door Leen ter beschikking gestelde exemplaren onder de leden te laten circuleren.

Complimenten ook aan Anne Bremer en zijn crew voor het perfect verzorgen van de gezellige borrel, voordat we de spreker gingen aanhoren en het voortreffelijke “Walking Dinner” erna.

Het was weer een geslaagde bijeenkomst en laten we hopen dat het voor de aanwezige introducees een reden is om zich ook aan te sluiten bij onze gezellige vereniging. Aan de inzet van bestuur en evenementencommissie heeft het zeker niet gelegen.

Voor 18 april staat de Algemene Leden Vergadering gepland. Tijdens de komende ALV zal Robbert zijn functie als voorzitter neerleggen, vanwege zijn aangekondigde vertrek bij restaurant De Soester Duinen. Wij allen betreuren het vertrek van Robbert als onze voorzitter.

Tekst: Aat Visser

Gerelateerde berichten