14.6 C
Soest
29 mei 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

Algemene ledenvergadering bij Restaurant ‘t Hoogt

Vanavond komen we voor het eerst sinds februari weer bij elkaar. De opkomst is met 30 mensen relatief groot, zeker voor een algemene ledenvergadering. Dit is toch een teken dat we elkaar gemist hebben.

Om stipt half zeven opent de voorzitter, Harold, de algemene ledenvergadering. Hij heet iedereen welkom en geeft namens het bestuur aan, dat we verheugd zijn om weer bij elkaar te komen. Aat Visser wordt hartelijk bedankt voor het persoonlijk rondbrengen bij alle leden van de frisse fles wijn van de vereniging gedurende de corona-periode.

De voorzitter vraagt aandacht voor degenen, die hard geraakt zijn door de corona-crisis en roept op om vooral lokaal en dan speciaal onze “vrienden”, te kopen of diensten af te nemen. Zo helpen we elkaar.

Vervolgens loopt onze voorzitter de activiteiten van het afgelopen jaar door en daarna worden de agendapunten één voor één afgewerkt. Leuk om te vermelden is dat we een nieuwe samenstelling van de evenementencommissie hebben. Het vertrek van Helma door haar verhuizing naar Maurik wordt opgevangen door Hans Stalenhoef en Rob de Peuter. Nu hebben we een drieman sterke evenementencommissie, dus kunnen we een spetterende periode tegemoet zien.

Na de harmonieus verlopen vergadering konden we gezellig weer bijpraten onder het genot van de heerlijke gerechten van restaurant ‘t Hoogt en een fris drankje. Nicole met de dames van de bediening van het restaurant zetten hun beste beentje voor om ieder van ons tijdig van een hapje en drankje te voorzien. Voor we het in de gaten hadden was de avond weer om en konden we fietsend dan wel met de auto, maar in beide gevallen zonder enige moeite, de weg naar huis weer inzetten.

Kortom het was weer een gezellige avond zoals we die vanouds binnen onze club gewend zijn.
 
De volgende bijeenkomst is in september, waneer we te gast zijn bij HiFi Choice in Soest.

Tekst: Harold van Bourgondiën, Van Bourgondien Accountancy & Advies
Foto’s: Rombout Verschoor, Rombout Verschoor Video & Projecten

Gerelateerde berichten