14.7 C
Soest
18 juni 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

17 sept. spijkerbroekenpresentatie bij DEEP in Soest

DEEP, gevestigd aan de Soesterbergsestraat 54 (Soest-Zuid; naast boekhandel van de Ven), is de denimspecialist, oftewel de spijkbroekenspecialist, van Soest en omstreken. In zijn prachtige winkel van ruim 350m2, verdeeld over 2 verdiepingen, verkoopt ZVS-lid Dennis Esselman en zijn enthousiaste en vakkundige team een bijna overstelpend aantal jeans, fashion, schoenen, tassen en trends van topmerken als Supertrash, Scotch&Soda, Maison Scotch, PME, Replay, Diesel, Kuyichi, Canada Goose, Modstrom, G-star, Superdry, Cowboys Bag, New Balance, Blackstone, Fab, Tripper, Anerkjent, Blend, en nog veel meer.

Gewoon een spijkerbroek, niet dus

Na een korte introductie door Dennis verzorgde Michelle van Kampen-Esselman, voorheen 10 jaar hoofdredacteur van de modevakbladen Jeanscult en Fashioncult, een geweldig interessante presentatie. Haar passie en liefde voor jeans spatte er hierbij vanaf. Haar bijzondere kennis draagt ze nu al 15 jaar over op studenten van de Hogeschool voor mode en management en deze avond dus ook op ZVS-leden.

Oude mijnen

Als jeansdeskundige bij uitstek, vertelde de vele ZVS-leden op passievolle wijze over de herkomst, productiewijze, ontwikkeling en (modische) trends van de jeans. Hierbij verhaalde ze o.a. over grondlegger Levi Straus, de (prijs)gekte rondom originele jeans als werkkleding gevonden in oude mijnen en de huidige vele varianten spijkerbroeken van de verschillende merken.

Waardebon geldig t/m 31 okt.

Kortom, wie een spijkerbroek en goed advies wil, weet waar hij of zij moet zijn. Dat geldt helemaal tot en met 31 oktober 2015. Want tot dan geldt de bon t.w.v. 20,- die elke aanwezige ontving uit handen van Dennis.

‘Alles weer normaal’

Deze kreet bezigt Stef Ott regelmatig op Facebook m.b.t. zijn favoriete voetbalclub. Gisteren was ook de ontvangst, het diner en de gezelligheid – kortom alles in de Eetvilla – weer als normaal: prima!

Tekst: Rhinoz.nl

Gerelateerde berichten