21.1 C
Soest
21 juli 2024
Zaken Vrienden Soest
Nieuws

10 december 2015: geweldig ZVS kerstfeest 2015

Iedereen kijkt er eigenlijk het hele jaar reikhalzend naar uit: het kerstdiner voor leden van ZVS en hun partner. Dit jaar vond die plaats op 10 december in een feestelijk versierde Eetvilla van den Brink. Het thema luidde dit keer: ‘rood’.

‘Rode draad’

Caroline Jagtenberg en Irma de Beer hadden weer hun uiterste best gedaan om er iets bijzonders van te maken. En opnieuw is dat meer dan goed gelukt.
Leuk was dat iedereen op zijn/haar eigen manier invulling gaf aan het thema ‘rood’. Dat 2 heren met eenzelfde clownesk pak kwamen opdraven verhoogde uiteraard alleen maar de feestvreugde.

Applaus voor de Eetvilla

Na een heerlijk glaasje Kir Royal in één van de bovenzalen gingen de deelnemers een verdieping lager ter tafel voor een royaal en verfijnd 5-gangen kerstdiner bereid door de bevlogen keukenbrigade onder leiding van Daniel van de Kant. Ook het bijzonder uitgebreide dessertbuffet was overweldigend heerlijk. Complimenten, ook aan sommelier Peter Spier en zijn team.

Vocaal entertainment Sisters!

Tijdens het kerstdiner werden we niet alleen culinair maar ook muzikaal verwend. Voor dat laatste tekenden de 4 vrouwen sterke muziekgroep Sisters. Op geheel eigen wijze vertolkten zij tal van nummers waaronder diverse verzoeknummers. Onnodig te vermelden welke dresscode de dames aangehouden hadden en of ze ook het nummer ‘Vandaag is rood’ van Marco Borsato ten gehore brachten.

Leuke attentie

Voorzitter Johanna Six speechte uiteraard bevlogen en boeiend en maakte een lelijke misser goed. Vergeten was namelijk om al eerder te melden dat de multifunctionele rugzakjes tijdens het jaaruitje in Rotterdam geschonken waren door Orsera Trading/MP Promotions, het bedrijf van Irma de Beer. Aan het einde van deze onvergetelijke avond kreeg iedereen een door Hans Scholten geschonken witte roos en een namens het ZVS-bestuur geschonken cheque t.w.v. € 15,- te besteden bij Scholten Bloemen.

Bekijk de foto’s van het Kerstfeest 2015 >>

Tekst: Rhinoz.nl

Gerelateerde berichten